Βάπτιση Στα Φούξια Και Στα Ροζ

Μια βάπτιση στα κλασσικά χρώματα για κοριτσάκι έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κορίνθου. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήσαμε ήταν τριαντάφυλλα σε ροζ, λευκό και φούξια χρώμα πλαισιωμένα από το πράσινο χρυσάνθεμο balloon . Οι χειροποίητες κορώνες σύνδεσαν άριστα τον στολισμό με το θέμα της βάπτισης και τα φαναράκια , τα υφάσματα πρόσθεσαν μια ατμόσφαιρα παραμυθιού. Ήταν όλα έτοιμα για την μικρή πριγκίπισσα.

Φθινοπωρινή Βάπτιση

Ο μικρός Μιχαήλ- Γεώργιος βαπτίστηκε ένα απόγευμα του Οκτώβρη στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο. Η επιλογή μας ήταν η χρησιμοποίηση λουλουδιών και χρωμάτων της συγκεκριμένης εποχής.

Το φθινοπωρινό χρυσάνθεμο ήταν το ιδανικό λουλούδι για την διακόσμηση. Επιλέξαμε το κίτρινο και το λαχανί χρώμα που σε συνδυασμό με την κούκλα , την σκάλα και τα φαναράκια μας έδωσαν ένα πιο ανάλαφρο και «παιχνιδιάρικο» στυλ

Κοχύλια Και Λουλούδια Για Την Δέσποινα

Στην μέση του καλοκαιριού και δίπλα στην θάλασσα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κορίνθου έγινε η συγκεκριμένη βάπτιση. Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε έναν στολισμό σύμφωνο με την εποχή του και ταυτόχρονα να του δώσουμε ένα «κοριτσίστικο» χαρακτήρα. Η επιλογή του τριαντάφυλλου σε χρώμα σάπιου μήλου και της λευκής ζέρμπερας , ήταν ιδανική.

Η τοποθέτηση των λευκών βότσαλων, των κοχυλιών και των υφασμάτων σε χρωματισμούς του ροζ και της άμμου , εναρμονιστήκαν καταπληκτικά με το γύρω περιβάλλον.

Ταξιδιάρικη Βάπτιση

Τα ταξίδια ήταν το θέμα της συγκεκριμένης βάπτισης που έγινε ένα καλοκαιρινό απόγευμα στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Κορίνθου. Το μυαλό πήγε κατευθείαν στα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος προκειμένου να ταξιδέψει.

Οι ανθοσυνθέσεις μας εμπνεύστηκαν από το σχήμα, το μέγεθος και την μορφή της κάθε μινιατούρας με σκοπό να την αναδείξει περισσότερο. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήσαμε ήταν οι σελόσιες σε κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί χρώμα, κόκκινες και κίτρινες αλστρομέριες και σολιντάκο.