Νυφική Ανθοδέσμη

Η νυφική ανθοδέσμη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο στολισμό του γάμου. Είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής , αφού είναι στα χέρια του προσώπου που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα κατά την τελετή του γάμου. Οι νυφικές ανθοδέσμες για να δέσουν πολύ με τις νύφες πρέπει να περιέχουν στοιχεία του χαρακτήρα τους , του παρουσιαστικού τους καθώς και του νυφικού τους. Το σχήμα ,το χρώμα , το ύφος ενός επιτυχημένου νυφικού μπουκέτου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πρόσωπο που το κρατάει.

Γάμος Σε Λευκό Και Πράσινο

Ο γάμος του Παναγιώτη και της Γιάννας έγινε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στα Ίσθμια. Το λιτό στυλ του ναού καθώς και η θέση, δίπλα στην θάλασσα αλλά και στην αρχή ενός αλσυλλίου από πεύκα , μας ενέπνευσε. Η διακόσμηση του γάμου επηρεάστηκε από αυτά τα χαρακτηριστικά. Επιλέξαμε τα άνθη μας σε λευκό πράσινο χρώμα και ειδικότερα τα λευκά τριαντάφυλλα και χρυσάνθεμα κεφαλάτα και τα πράσινα χρυσάνθεμα balloon και γαρύφαλλα. Τις ανθόσυνθέσεις συμπλήρωσαν ιδανικά οι λευκές μπάλες από μπαμπού , οι γυάλες με τα βότσαλα και τα λευκά φαναράκια δένοντας ακόμα περισσότερο την διακόσμηση με το φυσικό περιβάλλον. ¨Ήταν απίθανα , όπως το είχα φανταστεί¨ μας είπε η Γιάννα πανευτυχής.

Γάμος με αγριολούλουδα

Ο Αντώνης και η Χριστίνα επιθυμούσαν ο γάμος τους να είναι ρομαντικός και λιτός. Το μυστήριο έγινε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Κάτω Άσσο και ή θέση της εκκλησίας δίπλα στους αγρούς, μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ανασυνθέσεις με λευκό λυσίανθο , πράσινο χρυσάνθεμο πλαισιωμένα από γυψοφύλλη, λευκό άστερ και σολιντάκο, Το αποτέλεσμα ήταν οι κατασκευές μας να έχουν ένα λιτό και επιμελώς ατημέλητο σχήμα δίνοντας την εντύπωση ότι μόλις κόπηκαν από το διπλανό αγρό.

Γάμος Με Ήλιους

Η Λιάνα και ο Γιάννης ήθελαν ο ανθοστολισμός γάμου τους να θυμίζει την εποχή που έγινε. Ο μήνας ήταν Αύγουστος, οπότε σκεφτήκαμε τι πιο αντιπροσωπευτικότερο λουλούδι , από το ηλιοτρόπιο. Το εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα του ηλιοτροπίου πλαισιώνεται όμορφα από το ιδιαίτερο πορτοκαλί της Milva (τριαντάφυλλο) και το κόκκινο χρώμα του Ιπέρικουμ. Όλα μαζί δίνουν μια εντυπωσιακή σύνθεση γεμάτη χρώματα , ζωντάνια και καλοκαίρι.

Γάμος Με Ροζ Λευκό Λιλά

Ο Τίμος και η Ελένη παντρευτήκαν στο ρομαντικό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βραχάτι Κορινθίας. Η διακόσμηση του γάμου τους δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό το στυλ. Η επιλογή μας ήταν το λευκό τριαντάφυλλο, το aqua τριαντάφυλλο, το λευκό οριεντάλ και ο λιλά λυσίανθος. Το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό. Την διακόσμηση του γάμου συμπλήρωναν τα λευκά πιθάρια και φαναράκια , μεταφέροντας μας σε ένα παραμυθένιο κόσμο.

Γάμος με ελιά

Η Ιφιγένεια για το γάμο της που έγινε στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κόρινθο ήθελε κυρίαρχο ρόλο να έχει η ελιά. Η ελιά είναι το σύμβολο της αιωνιότητας και αποτελεί επιλογή πολλών ζευγαριών για την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.
Ο λευκός Λυσίανθος ήρθε και έδεσε καταπληκτικά με ασημοπράσινο χρώμα των φυλλωμάτων της . Οι γυάλινοι κύλινδροι με τα λευκά βότσαλα και το κερί στο κέντρο τους συμπλήρωσαν έναν μοντέρνο στολισμό γεμάτο απλότητα, ρομαντισμό και αιωνιότητα.

Γάμος στα φούξια

Ο γάμος της Ασπασίας στο Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λέχαιο Κορινθίας είχε ως κυρίαρχο χρώμα το φούξια. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ζέρμπερα και χρυσάνθεμο σε φούξια χρωματισμούς και τριαντάφυλλο ταλέα (εκρου). Τα υφάσματα , οι λευκές μπάλες από μπαμπού και τα φανάρια αναδείξαν με το καλύτερο τρόπο τις ανθοσυνθέσεις μας , προσθέτοντας τους ρομαντισμό . Το αποτέλεσμα απλά μαγευτικό!